Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντάει στη μήνυση που δέχτηκε από εκκλησιαστική ιστοσελίδα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στην εκκλησία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια μετανάστρια να κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό, ταυτίζοντάς τη με την Παναγία. Ο ιστότοπος ekklisiaonline.gr έπειτα από αυτή την ανάρτηση την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου κινήθηκε νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου απάντησε, λέγοντας:

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

Διαβάστε επίσης