Μυστικά ομορφιάς με μαγειρική σόδα!


Η μαγειρική σόδα υπάρχει σε κάθε σπίτι και η χρήση της δεν περιορίζεται μόνο στη μαγειρική!

Η μαγειρική σόδα υπάρχει σε κάθε σπίτι και η χρήση της δεν περιορίζεται μόνο στη μαγειρική!

Ποτέ δε ξέρεις πότε θα ξεμείνεις από ένα προϊόν ομορφιάς που μπορεί να αντικατασταθεί από.. σόδα! Συνέχιζε να διαβάζεις και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Λευκά δόντια

Μια από τις πιο γνωστές χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι η λεύκανση των δοντιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις μισό κουταλάκι σόδα με μισό κουταλάκι φυτικό λάδι και να το χρησιμοποιήσεις ως οδοντόκρεμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως!

Υγιή μαλλιά

Η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και ως σαμπουάν για υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά. Ανακάτεψε λοιπόν τη μαγειρική σόδα με νερό και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου. Κάνε μασάζ και ξέπλυνε κανονικά. Η σόδα έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει και να καθαρίζει τα μαλλιά αλλά και το δέρμα του κεφαλιού.

Τέλος στην ακμή

Αν έχεις ακμή δοκίμασε την παρακάτω μάσκα! Ανακάτεψε τη μαγειρική σόδα με νερό μέχρι να σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα και εφάρμοσε την στο πρόσωπο σου για 10 λεπτά. Η βελτίωση θα είναι αισθητή και φυσικά το δέρμα σου θα παραμείνει ενυδατωμένο!

Καθαρή αναπνοή

Η σόδα περιέχει στοιχεία που βοηθούν στη ρύθμιση των οξέων που υπάρχουν στο στόμα. Αν έχεις λοιπόν πρόβλημα με την αναπνοή σου, χρησιμοποιήστε την ακριβώς όπως την οδοντόκρεμα για μια φρέσκια και καθαρή αναπνοή.

Αφαίρεση κάλλων

Η μαγειρική σόδα διώχνει τους κάλλους χωρίς να βλάπτει τα ευαίσθητα πόδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μείγμα από σόδα, νερό και λάδι και να το τοποθετήσεις στους κάλλους. Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και ξέπλυνε το με ζεστό νερό.

Δείτε ακόμα  Ανοιξιάτικο μακιγιάζ: Ποια χρώματα κλέβουν την παράσταση

Διαβάστε επίσης