Καρύδα + σοκολάτα= Ο τέλειος συνδυασμός!
Η καρύδα σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα εξωτικό νησί, η σοκολάτα.. δεν χρειάζεται αιτιολόγηση είναι απλά σοκολάτα! όταν ενώσεις λοιπόν αυτές τις δύο γεύσεις το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εκπληκτικό!
Υλικά
- 4 φλιτζάνια αποξηραμένη καρύδα
- 1 κονσέρβα συμπυκνωμένο γάλα
- 250 γρ. μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
Αρχικά αναμείξτε την καρύδα με το συμπυκνωμένο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα πλάστε μικρές μπαλίτσες και τοποθετήστε τις σε ένα δίσκο ψησίματος. Αφήστε τον δίσκο στην κατάψυξη για 30 λεπτά και ζεστάνετε την σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει. Βγάλε τις μπουκίτσες από την κατάψυξη και με ένα πιρούνι βούτηξε τες μια- μια στη λιωμένη σοκολάτα. Αφήστε τες να κρυώσουν και απολαύστε!