Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα

Λαχταριστά, δίχρωμα μπισκότα

Υλικά

Κομμάτια: 25-30
  • Διαδικασία

    1. Για να ετοιμάσουμε τα μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στη λειτουργία του αέρα.
    2. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα.
    3. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
    4. Αλευρώνουμε τον πάγκο εργα- σίας μας και ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους από μισό μέχρι 1 εκ.
    5. Με ένα στρογγυλό κουπάτ ή με ένα αναποδογυρισμένο φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ κόβουμε μπισκότα.
    6. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ή δύο ταψιά στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας κάποια απόσταση ανάμεσά τους.
    7. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

    Πηγή://www.gastronomos.gr/

    Διαβάστε επίσης