Μοντέρνα φωτιστικά που θα ομορφύνουν το σαλόνι σου

Τα φωτιστικά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο ώστε να δείχνει ένας χώρος ολοκληρωμένος

Εκτός του ότι βοηθούν να είναι ο χώρος καλύτερα φωτισμένος, είναι επίσης απαραίτητα και για τη διακόσμηση του σπιτιού! Η σωστή επιλογή στα φωτιστικά είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να τον αναβαθμίσει και να του δώσει στυλ και χαρακτήρα. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικές ιδέες για μοντέρνα φωτιστικά που θα ομορφύνουν το σαλόνι σου!

Μοντέρνος πολυέλαιος

Ένας μοντέρνος πολυέλαιος είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το σαλόνι σου! Ο συνδυασμός παλιού και μοντέρνου είναι απλά εντυπωσιακός. Άσε στην άκρη λοιπόν τα βαρετά φωτιστικά και προτίμησε έναν πολυέλαιο στη μοντέρνα εκδοχή του!

Μεταλλική λάμπα δαπέδου

Τα φωτιστικά δαπέδου ενισχύουν το φως στο σαλόνι σου και αποτελούν και ένα ακόμα διακοσμητικό στοιχείο! Αν λοιπόν θέλεις ένα μοντέρνο επιδαπέδιο φωτιστικό, προτίμησε ένα μεταλλικό φωτιστικό με μια μεγάλη καμπύλη μεταξύ βάσης και λάμπας. Μια τέτοια προσθήκη θα δώσει στο καθιστικό σου τη σύγχρονη πινελιά που έχει ανάγκη!

Φωτιστικό με κρόσσι

Ένα φωτιστικό με κρόσσια θα χαρίσει στο χώρο μια boho. Διακόσμησε λοιπόν το σαλόνι σου με ένα τέτοιο χειροποίητο φωτιστικό και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μοναδικό.

Διαβάστε
ακόμα