Μοναδική διακόσμηση με λουλούδια στο σαλόνι!


Τα λουλούδια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά

Τα λουλούδια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά, καθώς χαρίζουν χρώμα, φρεσκάδα και άρωμα στο χώρο.

Επιλέγοντας λοιπόν την κατάλληλη διακόσμηση με λουλούδια, το σαλόνι σου μπορεί να μεταμορφωθεί στο λεπτό! Παρακάτω θα βρεις τις πιο υπέροχες και φρέσκιες προτάσεις για όμορφη διακόσμηση με λουλούδια στο σαλόνι!

Κάνε τα λουλούδια το centerpiece του τραπεζιού

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά κρύβεται στα απλά πράγματα, και δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα όμορφο βάζο με λουλούδια. Βρες ή φτιάξε λοιπόν μια ανθοδέσμη της αρεσκείας σου η οποία θα βάλει χρώμα και ενδιαφέρον στο τραπέζι σου!

Χρησιμοποίησε τα λουλούδια σε έναν διακοσμητικό δίσκο

Οι διακοσμητικοί δίσκοι αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση του σαλονιού. Δοκίμασε να διακοσμήσεις το δίσκο με λίγα άνθη ή ένα λεπτό βάζο τα οποία θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν ζωή και φρεσκάδα στο mix&match που θα κάνεις επάνω στο δίσκο σου.

Διακόσμησε με άνθη το τζάκι

Το τζάκι είναι ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στο σαλόνι σου, επομένως πρέπει να το στολίσεις κατάλληλα. Ειδικά τώρα την Άνοιξη μερικά λουλούδια σε βάζα ή ακόμα και μια γιρλάντα επάνω από το τζάκι είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις στο εσωτερικό του μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Γέμισε τα ράφια με λουλούδια

Όλοι μας στο σπίτι μας έχουμε ράφια, και ένας υπέροχος τρόπος για να τα διακοσμήσεις είναι να τοποθετήσεις σε αυτά διάφορα λουλούδια. Ακόμα κι αν δεν έχεις τόσο βάζα, μερικά όμορφα ποτήρια μπορούν να κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά.

Μην υποτιμάς τα αποξηραμένα λουλούδια

Μια πολύ πρακτική αλλά και όμορφη λύση αποτελούν τα αποξηραμένα λουλούδια. Διαλέγοντας τα σωστά αποξηραμένα λουλούδια πίστεψε με ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα φρέσκα. Ένα μπουκέτο από αποξηραμένες λεβάντες, ορτανσίες ή ακόμα και απλά στάχυα είναι μερικές πολύ κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα