Μηλόξυδο: Ένας “Θησαυρός” για τα μαλλιά


Μηλόξυδο: Ένας "Θησαυρός" για τα μαλλιά

Καιρός να εντάξεις αυτό το δώρο της φύσης στη beauty ρουτίνα σου

Μπορεί να μην έχεις εντάξει ακόμα το μηλόξυδο στη beauty ρουτίνα σου, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις πολύ σημαντικά οφέλη τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά σου, καθώς περιέχει βιοτίνη, φολικό οξύ και βιταμίνη C. Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα οφέλη που έχει το μηλόξυδο στα μαλλιά μας.

Αφαιρεί υπολείμματα

Χάρη στα μέταλλα, τα αμινοξέα και τα λιπαρά οξέα που περιέχει, το μηλόξυδο είναι ικανό να αφαιρεί τα υπολείμματα προϊόντων styling που έχουν μείνει στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Για αυτό τα λόγο θα το συναντήσεις πολλές φορές στη σύνθεση προϊόντων για τα μαλλιά, αφού με αυτόν τον τρόπο ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Επαναφέρει την ισορροπία στο pH

Τα μέταλλα που αναφέραμε παραπάνω -αμινοξέα και λιπαρά οξέα- συμβάλλουν και στην αποκατάσταση του φυσικού pH του τριχωτου της κεφαλής.

Ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών

Αν θέλεις λαμπερά και απαλά μαλλιά το μυλόξυδο είναι η λύση! Χάρη στη σύνθεση του καταφέρνει να σφραγίσει τα λέπια της τρίχας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και λεία.

Δρα κατά της πιτυρίδας

Η πιτυρίδα είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς μας! Το μηλόξυδο, λειτουργεί κατά της υπερβολικής λιπαρότητας, βοηθώντας έτσι στο καθαρισμό, αλλά και στην καταπολέμηση της πιτυρίδας. Extra bonus: Ανακουφίζει και από τη φαγούρα

Δείτε ακόμα  Καφές: Ποια είναι τα οφέλη του στο δέρμα σου;

Διαβάστε επίσης