Μια υποχρέωση στον ίδιο σου τον εαυτό!

Forever Woman

Έχουμε δυο μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά μας

Κάθε φορά που η ζωή φέρνει στο δρόμο μας πίεση από διάφορα προβλήματα, καταστάσεις, συναισθήματα έχουμε δυο μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά μας.

Το ένα είναι να κατορθώσουμε να διαχειριστούμε αυτή την πίεση και να βγούμε νικητές. Το δεύτερο είναι να την απορροφήσουμε μέσα μας. Και αυτό είναι το χειρότερο και το πιο επικίνδυνο μονοπάτι.

Γιατί αυτό που καταπνίγουμε μέσα μας, μπαγιατεύει και σωματοποιείται. Πράγμα που οδηγεί σε ανεπιθύμητες αρρώστιες και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Ο δρόμος για τη δημιουργία και την επιτυχία

Θεωρώ πως καθένας μας είναι Ηγέτης του εαυτού του πάνω απ’ όλα. Γι αυτό, η προτροπή μου σε κάθε ένα και κάθε μια από εσάς φίλες και φίλοι, είναι να προσπαθείτε να επεξεργάζεστε, μόνοι ή εάν δεν μπορείτε, με τη βοήθεια ενός φίλου ή ενός ειδικού, όλες τις κρίσεις και πιέσεις που υφίστασθε στη ζωή, στη δουλειά, στις σχέσεις, στα οικονομικά, τις σπουδές ή οποιοδήποτε άλλο μέτωπο.

Μην τις πνίγετε στη σιωπή και μην τις εσωτερικεύετε.

Δεν πρόκειται να απαλλαγείτε από αυτές γιατί λειτουργούν υπόγεια, συνωμοτικά και σε βάρος της υγείας σας. Θυμηθείτε ότι είστε Ηγέτης της ζωής σας και γίνετε αυτό που μπορείτε.

Αναδυθείτε επάνω από τις κρίσεις, τα προβλήματα και τα βάσανα που τυχόν έρχονται απρόσκλητα στην καθημερινότητα σας.

Σταθείτε όρθιοι, ψύχραιμοι και πιάστε δουλειά! Για το καλό το δικό σας και όλων εκείνων που σας αγαπούν!

Πηγή: akis-angelakis.com

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα