Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μελίνα Ασλανίδου στο Στούντιο 4: «Από τον θάνατο του αδελφού μου και μετά πιστεύω μόνο στο τώρα»

Τι είπε στη συνέντευξη

Για την απώλεια του αδελφού της που στάθηκε η αφορμή να πάρει την απόφαση να φύγει από την επαρχία και να έρθει στην Αθήνα μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 στο «Στούντιο 4» η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως αν και είχε αρκετές προτάσεις νωρίτερα, εκείνη αρνούνταν να έρθει στην Αθήνα καθώς της άρεσε η ζωή της στη Θεσσαλονίκη και δεν ήθελα να αφήσει τη ρουτίνα της εκεί. Ωστόσο, όταν από τη ζωή έφυγε ο αδελφός της, η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά κι έτσι πήρε την απόφαση να μετακομίσει. 

«Από τότε που πέθανε ο αδελφός μου πιστεύω μόνο στο τώρα. Τώρα ζεις. Αυτό έχει εντυπωθεί μέσα μου. Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος… Γιατί τα νέα παιδιά να φεύγουν; Η φυσική ζωή λέει ότι ένας άνθρωπος θα μεγαλώσει, θα κάνει οικογένεια, και στα γεράματα θα φύγει. Για μένα ο θάνατος του αδελφού μου ήταν το εφαλτήριο να πάρω τη μεγάλη απόφαση να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα, το 2000… Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα» εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.

πηγή:https://www.tlife.gr

Διαβάστε επίσης