Με τι παπούτσι να συνδυάσεις το παντελόνι σου σε ίσια γραμμή!


Τα παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι ό,τι πιο διαχρονικό και κομψό μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου!

Τα παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι ό,τι πιο διαχρονικό και κομψό μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου!

Ταιριάζουν πραγματικά σε όλες τις γυναίκες και δίνουν έναν business και πάρα πολύ σικάτο χαρακτήρα. Για να αναδειχθούν όμως σωστά πρέπει να συνδυάζονται και με τα κατάλληλα παπούτσια. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις ώστε να μάθεις πως θα αναδείξεις ακόμα περισσότερο το αγαπημένο σου παντελόνι!

Sneakers με ψηλό πάτο

Ένας εύκολος και σικάτος τρόπος να φορέσεις τα παντελόνια ίσιας γραμμής είναι να τα συνδυάσεις με ψηλά sneakers. Τα δίπατα sneakers με chunky σόλες αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια, αποτελούν εξαιρετική επιλογή καθώς θα σου δώσουν το απαραίτητο ύψος ώστε να αναδείξεις το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού!

Αρβυλάκια

Για ένα trendy και σύγχρονο αποτέλεσμα μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι ίσιας γραμμής με τα δερμάτινα αρβυλάκια σου.

Tip: Αν θέλεις να δώσεις μια extra τσαχπινιά στο σύνολό σου, μπορείς να βάλεις το τελείωμα του παντελονιού σου μέσα στο αρβυλάκι για να δημιουργήσεις ένα νέο στυλ αλλά το ίδιο μοντέρνο και κομψό.

Ankle boots με άνοιγμα

Tα ankle boots αποτελούν ιδανική επιλογή για την άνοιξη και το φθινόπωρο. Καθώς δεν έχει ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο. Ειδικά αν συνδυάσεις τα μποτάκια αστραγάλου με ανοίγματα με ένα παντελόνι τύπου mom jeans που σταματάει στον αστράγαλο θα έχεις ένα άκρως μοντέρνο και stylish αποτέλεσμα!

Φόρεσε παντελόνι σε ίσια γραμμή ψηλά μποτάκια με μυτερή μύτη!

Ένας πανέμορφος και πάρα πολύ θηλυκός συνδυασμός για τα παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι τα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Tip: Διάλεξε minimal μποτάκια με τετράγωνο τακούνι και μυτερή μύτη καθώς είναι ό,τι πιο στιλάτο τη συγκεκριμένη περίοδο.

Βonus tip: Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, φρόντισε το παντελόνι να φτάνει έως το μποτάκι και να φαίνεται ελάχιστα ο αστράγαλος. Αλλιώς διάλεξε ένα παντελόνι που φτάνει ως κάτω ώστε να φαίνεται μόνο η μύτη του παπουτσιού.

Διαβάστε επίσης