Μάτια ερμητικά.. βαμμένα!


eyes make up

Το βλέμμα έχει την ικανότητα να μαγνητίζει τον άλλον

Για αυτό λοιπόν πρέπει να το τονίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πως θα το πετύχουμε όμως αυτό. Παρακάτω θα βρεις κάποια μικρά και έξυπνα tricks για ένα ακαταμάχητο βλέμμα!

Σημαντικό ρόλο για το τέλειο μακιγιάζ ματιών, παίζουν εννοείται οι σκιές! To κλειδί για την τέλεια εφαρμογή είναι η σωστή βάση! Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα ματιών και φυσικά concealer. Αν θέλεις ένα πιο ‘σταθερό’ αποτέλεσμα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις primer.

Αφού ολοκλήρωσες – με επιτυχία- τη βάση σου ήρθε η ώρα να τοποθετήσεις το χρώμα.

Για ένα άκρως επιτυχημένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Εφάρμοσε τη μεσαία σκιά στην πτυχή του ματιού, αλλά και στην εξωτερική του γωνία χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ανάμειξης σκιών. Συνέχισε κάνοντας κυκλικές κινήσεις με την πιο σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού έτσι ώστε να σχηματιστεί το V που χρειάζεται το μακιγιάζ σου.

Στη συνέχεια πάρε το πινέλο σκιών και εφαρμόστε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά σε ΟΛΟ το κινητό βλέφαρο, αναμειγνύοντας το ομοιόμορφα με τη γωνία. Με πλατύ και γωνιώδες πινέλο, πρόσθεσε λίγη σκούρα σκιά στο εξωτερικό μισό κάτω βλέφαρο καθώς επίσης και λίγη ανοιχτόχρωμη στην εσωτερική γωνία

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

TIP: Αν θέλεις να κάνεις τη γωνία να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα