Μακιγιάζ για μελαχρινές!


Αν ανήκεις στις μελαχρινές της παρέας αυτό το άρθρο είναι για σένα!

Αν ανήκεις στις μελαχρινές της παρέας αυτό το άρθρο είναι για σένα! 

Ψάξαμε και σου βρήκαμε κάποια έξυπνα tips για μακιγιάζ που κάνουν θαύματα και είναι ό,τι πρέπει για τις μελαχρινές!

Διάλεξε το σωστό ρουζ

To να επιλέξεις το σωστό ρουζ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν είσαι μελαχρινή. Οι ροζ αποχρώσεις αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για σένα γιατί σε «γλυκαίνουν». Ειδικά αν έχεις ένα ζεστό καστανό χρώμα στα μαλλιά τότε το τριανταφυλλί ροζ αποτελεί το ιδανικό χρώμα για σένα καθώς δίνει λάμψη σε όλο σου το πρόσωπο.

Δώσε βάρος στο φρύδι σου!

Δώσε το σωστό σχήμα στο φρύδι, φτιάξε το τόξο σου, και φρόντισε να το τονίσεις με ένα καφέ σκούρο μολύβι. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Τέλεια επιδερμίδα!

Για να πετύχεις μια βελούδινη όψη στην επιδερμίδα σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ματ πούδρα που θα σταθεροποιήσει την κάλυψη. Χρησιμοποίησε την λοιπόν ώστε να δημιουργήσεις ένα υπέροχο μακιγιάζ.

Μάσκαρα vs eyeliner

Ένα μακιγιάζ δεν θεωρείται ολοκληρωμένο αν δεν έχει μάσκαρα. Μια μελαχρινή όμως μπορεί να διαψεύσει αυτόν τον κανόνα. Μπορεί οι ξανθές και οι κοκκινομάλλες να χρειάζονται απαραίτητα την μάσκαρα, εσύ όμως δεν την χρειάζεσαι τόσο. Αντικατάστησε τη μάσκαρα με το eyeliner καθώς έτσι θα τραβήξεις την προσοχή στο φρύδι σου το οποίο πλαισιώνει το πρόσωπο σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα