Λινά ρούχα που αξίζει να επενδύσεις!


Η σχέση μας με τη ζέστη είναι μια σχέση αγάπης- μίσους

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι, αλλά όλοι σιχαινόμαστε να ιδρώνουμε. Για αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε αέρινα υφάσματα που θα μας κρατάν δροσερές και δε θα μας κάνουν να ιδρώνουμε. Ιδανικό ύφασμα για το καλοκαίρι είναι το λινό! Τα λινά ρούχα έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Δες λοιπόν σε ποια λινά κομμάτια πρέπει να επενδύσεις!

Λινό φόρεμα

Ένα αέρινο λινό φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις του καλοκαιριού! Οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες καθώς ποικίλει σε σχέδια, χρώματα και μήκη. Φυσικά ένα τέτοιο κομμάτι είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου!

Λινή παντελόνα

Μπορεί το καλοκαίρι να αποφεύγουμε τα μακριά παντελόνια αλλά αν επιλέξεις ένα λινό παντελόνι όχι μόνο δεν θα ζεσταθείς αλλά θα είσαι άνετη και στιλάτη. Μάλιστα, είναι μια τέλεια επιλογή για το γραφείο!

Λινό πουκάμισο

Ένα λινό πουκάμισο είναι must have! Το δροσερό και αέρινο λινό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο κομμάτι δε θα μείνει ποτέ αχρησιμοποίητο!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα