Κρόσσια: Ήρθαν για να μείνουν!

fringes

Όπως όλα δείχνουν τα κρόσσια είναι το trend που θα συνεχίσει να μας απασχολεί

Δεν σταματούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά στη μόδα, κάθε φορά με ένα διαφορετικό τρόπο. Είτε τα συναντάμε σε φορέματα, πανωφόρια, φούστες, ακόμα και σε τσάντες, προτείνοντας μας κάθε φορά και ένα νέο στυλ. Τα κρόσσια είναι αυτή η λεπτομέρεια που χαρίζει κίνηση σε ένα street style look, και φυσικά τραβούν όλα τα βλέμματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι από την νέα σεζόν. Δες λοιπόν τι θα κυριαρχήσει φέτος και πάρε ιδέες!

Τα φορέματα με κρόσσια

Ένα μίντι φόρεμα με κρόσσια αποτελεί την απόλυτη τάση! Συνδύασε το με sneakers, δίνοντας ένα πιο sporty και ταυτόχρονα chic αποτέλεσμα!

Η φούστα με κρόσσια

Οι δερμάτινες φούστες με κρόσσια από ότι φαίνεται θα αποτελέσουν must have κομμάτι τη φετινή σεζόν. Επέλεξε να την συνδυάσεις με ένα απλό T-shirt και μποτάκια, για να πετύχεις ένα πάντα διαχρονικό και επίκαιρο στυλ. Τα κρόσσια στο ύψος της μέσης δημιουργούν μια χορευτική κίνηση που φυσικά δεν περνάει απαρατήρητη.

Μπότες με κρόσσια

Το cowboy look γίνεται ακόμα πιο hot όταν περιλαμβάνει κρόσσια. Τα cowboy booties με τα κρόσσια θα γίνουν σίγουρα η νέα εμμονή μας! Επίσης συνδυάζοντας ένα φόρεμα με κρόσσια με ένα σακάκι, μπορεί να κάνει σίγουρα πιο ενδιαφέροντα τα office looks σου.

Τα κρόσσια ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία των τάσεων που επανέρχεται συχνά, είναι μια τάση που πάντα ξαναγυρίζει, αφού είναι κομψή, θηλυκή αλλά και παιχνιδιάρικη! Οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ.. επένδυσε σε κομμάτια με κρόσσια γιατί και να φύγουν από την μόδα δεν θα είναι για πολύ!

Διαβάστε
ακόμα