Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρεμούλα κατσαρόλας

Μια συνταγή γεμάτη νοσταλγία και παιδικές αναμνήσεις!

Η κρέμα κατσαρόλας θα σας συνεπάρει με την γεύση της ταξιδεύοντας σας ξανά στα παιδικά σας χρόνια! Πανεύκολη, ακαταμάχητη και φυσικά νόστιμη!

Υλικά

  1. 20 γρ. κακάο
  2. 60 γρ. κορν φλάουρ
  3. 1 βανιλίνη
  4. 500 ml γάλα
  5. 500 ml κρέμα γάλακτος
  6. 100 γρ. ζάχαρη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε μια κανάτα βάζουμε το κακάο, το κόρν φλάουρ, τη βανιλίνη, 100 ml γάλα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, 400 ml γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ζεσταθεί.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα με το κακάο και ανακατεύουμε, μέχρι να βράσει η κρέμα μας.
  4. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε την κρέμα σε ατομικά μπολάκια.
  5. Γαρνίρουμε με τρούφα λευκής σοκολάτας και σερβίρουμε.

Σημειώσεις από τον Σεφ

  1. Τις κρεμούλες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις βάζουμε στο ψυγείο για δύο ώρες ή τις τρώμε αμέσως.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης