Μια συνταγή διαφορετική αλλά χωρίς να λείπει η γεύση!
Υλικά
- Κοντά στα 700γρ αλεύρι ζέας . Όσο πάρει.
- 1 ποτήρι σησαμέλαιο
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 ποτήρι μέλι, πετιμέζι μισό μισό
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 κ.γ. μπέικιν
- 1 κ.γ. κανέλα
- Μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη για το γαρνίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1Βάζουμε σε ένα μπολ το σησαμέλαιο, το μέλι με το πετιμέζι, ξύσμα από το πορτοκάλι, κανέλα και διαλύουμε την σόδα στο χυμό πορτοκαλιού.
- 2Συνεχίζουμε με το μπέικιν και το αλεύρι ζέας.
- Πλάθουμε μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και με το πίσω μέρος της ξύλινης κουτάλας κάνουμε τρύπες.
- Έπειτα βάζουμε την μαρμελάδα
- Και τέλος ψήνουμε στους 180° για 20 λεπτά.
Πηγή: https://cookpad.com