Κοτόπουλο με Μέλι και Μουστάρδα

Forever Woman

Αυτό το γευστικό πιάτο συνδυάζει τέλεια τη γλυκιά και πικάντικη γεύση

Αυτή η συνταγή συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με την πικάντικη γεύση της μουστάρδας για να δημιουργήσει ένα λαχταριστό πιάτο. Αυτό το γευστικό πιάτο συνδυάζει τέλεια τη γλυκιά και πικάντικη γεύση, καθιστώντας το ιδανικό για ένα γρήγορο δείπνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Υλικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. σκόρδο, λεπτοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο.
  • Θέρμανση του ελαιόλαδου σε μια τηγανιά σε μέτρια φωτιά.
  • Τοποθετήστε τα φιλέτα κοτόπουλου στην τηγανιά και ψήστε τα για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να είναι χρυσαφένια και πλήρως ψημένα.
  • Ρίξτε το μείγμα μελιού και μουστάρδας στην τηγανιά και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά, μέχρι το σάλτσα να γίνει λίγο πιο παχύρρευστη.
  • Αλατοπιπερώστε κατά βούληση.
  • Σερβίρετε ζεστό με ρύζι ή λαχανικά του γούστου σας.