Κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι


Κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι Η αγαπημένη μας κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς πολύ κόπο. Μέσα σε μόλις 10 λεπτά θα έχεις μία πεντανόστιμη σούπα για να την απολαύσεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου. Πάμε να δούμε πως μπορείς να τη φτιάξεις και εσύ. Υλικά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι όσο θες Μία σακούλα κριθαράκι Ένας πελτέ ντομάτας Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Εκτέλεση Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση μέσα σε μία βαθιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε μέσα το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε το νερό να βράσει και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι. Το αφήνουμε να βράσεις για 10-15 λεπτά και 5 λεπτά πριν γίνουμε, ρίχνουμε μέσα τον πελτέ ντομάτας και τη ζάχαρη. Το αφήνουμε να βράσει όλο μαζί για άλλα 5 λεπτά για να γίνει η ντομάτα. Η κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι είναι έτοιμη για να γλείφεις τα δάχτυλα σου.

Η αγαπημένη μας κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς πολύ κόπο.

Μέσα σε μόλις 10 λεπτά θα έχεις μία πεντανόστιμη σούπα για να την απολαύσεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου. Πάμε να δούμε πως μπορείς να τη φτιάξεις και εσύ.

Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι όσο θες
  • Μία σακούλα κριθαράκι
  • Ένας πελτέ ντομάτας
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

Εκτέλεση

Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση μέσα σε μία βαθιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε μέσα το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε το νερό να βράσει και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι.

Το αφήνουμε να βράσεις για 10-15 λεπτά και 5 λεπτά πριν γίνουμε, ρίχνουμε μέσα τον πελτέ ντομάτας και τη ζάχαρη. Το αφήνουμε να βράσει όλο μαζί για άλλα 5 λεπτά για να γίνει η ντομάτα.

Η κοκκινιστή σούπα με κριθαράκι είναι έτοιμη για να γλείφεις τα δάχτυλα σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα