Κλόε Τσέρι: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, δεν θα είχα ασχοληθεί με το πορνό»

Forever Woman

«Θα είχα πάει στο κολλέγιο, θα ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος»

Η Κλόε Τσέρι που είναι σταρ της σειράς Euphoria, μίλησε για την επιλογή να ασχοληθεί με ταινίες ενηλίκων αλλά και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτή της την απόφαση ο χαμός του πατέρα της.

Η ίδια μίλησε στο podcast «Going Mental» και τόνισε ότι μεγάλωσε σε ένα αρκετά τρυφερό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Όταν όμως πέθανε ο πατέρας της αποφάσισε να ασχοληθεί με το πορνό. Kαθώς πίστευε ότι έπρεπε να κατακτήσει αρκετά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ήταν πολύ περίεργο. Είχα μια όμορφη ανατροφή. Δεν συνηθίζεις την ιδέα ότι κάποιος είναι άρρωστος, ειδικά αν είναι ο γονιός σου. Δεν σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο ότι δεν θα επιβιώσει. Ένιωσα χαμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εάν ο πατέρας της δεν αρρώσταινε με αποτέλεσμα να πεθάνει τότε «θα είχα πάει στο κολλέγιο, θα ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά θα με είχε σαν βασίλισσα. Θα είχα κάνει μια τυχαία, βαρετή δουλειά και δεν θα ήμουν η Κλόε Τσέρι, αν ήταν εδώ ο μπαμπάς μου. Ήθελα να ξεφύγω από τη ζωή μου νομίζω και από όσα μου είχαν συμβεί. Ένιωθα ότι ήθελα περισσότερα από τον κόσμο και σκεφτόμουν ότι δεν είχα χρόνο για χάσιμο, γι’ αυτό ασχολήθηκα με το πορνό»,

Διαβάστε
ακόμα