Κεφάλαιο εσπαντρίγιες!

Είναι ένα παπούτσι το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες!

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα ξεκάθαρα ανοιξιάτικο/ καλοκαιρινό παπούτσι.

Είναι ένα παπούτσι το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες! Πλατφόρμες ή flat διαλέγεις αυτό το style που θες και τις φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί. Μάθε λοιπόν πως μπορείς να τις συνδυάζεις σωστά!

Όπως οι Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες αγαπάνε τις εσπαντρίγιες και τις έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους ανεξαρτήτως την μόδα που αλλάζει συνεχώς. Το πιο κλασικό και αγαπημένο τους look είναι να τις συνδυάζουν με μια αεράτη -πουά- φούστα με broderie top και να ολοκληρώνουν το σύνολο με μια ψάθινη τσάντα. Δοκίμασε το και εσύ φέρνοντας μαζί σου έναν παριζιάνικο αέρα.

Tip: Απεφυγε τα πολλά κοσμήματα και κράτησε ένα χαλαρό hair style.

Tomboy με εσπαντρίγιες

Ποιος είπε ότι οι εσπαντρίγιες δεν μπορούν να ενταχθούν στο tomboy look? Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι μονόχρωμες και minimal. Συνδύασε τες με το αγαπημένο σου jean και ένα απλό t shirt και μόλις δημιούργησες το τέλειο city ντύσιμο!

Σοφιστικέ

Μπορεί τις εσπαντρίγιες να τις έχουμε ταυτίσει με το boho style αλλά μπορούν κάλλιστα να ενταχθούν και σε ένα απόλυτα σοφιστικέ look. Προτίμησε minimal γραμμές και basic χρώματα για να πετύχεις αυτό τον συνδυασμό και κράτησε μία statement τσάντα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως σοφιστικέ!

Δείτε ακόμα
Υπέροχα Ankle Boots

Διαβάστε
ακόμα