Κατερίνα Παναγοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: 

«Θέλω να κάνω μια στιλιστική παρατήρηση»

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν στο Διαρκές Συνέδριο. Η βραδιά εξελίχθηκε σε προεκλογική αρένα για τους Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανο Κασσελάκη, Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέφανο Τζουμάκα.

Περισσότερα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Mega με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Μάλιστα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή παρατήρηση στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος βρέθηκε σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα!

«Πάντως, βλέποντας και τα στιγμιότυπα που προβάλλονται και αυτή την στιγμή στους δέκτες μας, θέλω να κάνω και μια στυλιστική παρατήρηση, που έχει και πολιτικό άρωμα, εφόσον μιλάμε για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με γραβάτα… Φέρνει έναν νέο αέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Και πρόσθεσε ο Σωτήρης Μπολάκης στον αέρα του Mega: «Eίχαμε χρόνια να δούμε σύνεδρο να ανεβαίνει στο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει ομιλία φορώντας γραβάτα. Ίσως από την εποχή του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν ο μόνος που φόρεσε γραβάτα, ήταν ο μόνος που είδα με γραβάτα στο συνέδριο σε αυτούς τους 2.000 ανθρώπους που μαζεύτηκαν».

Πηγή: www.govastileto.gr

Δείτε ακόμα
Έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα

Διαβάστε
ακόμα