Κασεροκροκέτες με 3 υλικά

Forever Woman

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία τραγανή και φρέσκο τηγανισμένη κασεροκροκέτα;

Με αυτή τη συνταγή θα σας δείξω πως να φτιάξετε σε λίγα μόλις λεπτά ένα πεντανόστιμο και αγαπημένο ορεκτικό!

Διάβασε ακόμα: Συνταγή για κομπόστα αχλάδι

Συστατικά

  • 200 γρ. μιξ τυριών
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 2 κ.σ. φρυγανιά

Μέθοδος Εκτέλεσης

Βάζουμε ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα να κάψει σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε σε μπολ το μιξ τυριών, το ασπράδι αυγού και τη φρυγανιά και ζυμώνουμε το μείγμα με τα χέρια. Με την βοήθεια μιας ζυγαριάς, πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια των 20 γρ. Ρίχνουμε τα μπαλάκια σε μπολ με φρυγανιά ώστε να καλυφθούν καλά παντού. Απλώνουμε σε πιάτο ένα κομμάτι από απορροφητικό χαρτί και ξεκινάμε το τηγάνισμα. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν από έξω, αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σερβίρουμε ζεστά.

Σημειώσεις από τον Σεφ

Ο κρόκος που περισσεύει από το αυγό μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες και να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα