Καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού!


Όταν η διακόσμηση του σπιτιού ταυτίζεται με την εποχή που διανύουμε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Τώρα λοιπόν που ήρθε το καλοκαίρι, ήρθε και η ώρα να ανανεώσουμε το σαλόνι μας! Το σαλόνι άλλωστε είναι ο χώρος που μαζευόμαστε και περνάμε τον περισσότερο χρόνο, άρα μια ανανέωση είναι ιδανική για το συγκεκριμένο χώρο. Δες λοιπόν μερικές πανέμορφες ιδέες για ένα καλοκαιρινό σαλόνι!

Άλλαξε τα μαξιλάρια του καναπέ

Τα αλλαγή των μαξιλαριών του καναπέ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάζεις το στυλ του σαλονιού σου και να το προσαρμόσεις ανάλογα την εποχή. Τώρα το καλοκαίρι λοιπόν μπορείς να αλλάξεις το ύφασμα τους και να επιλέξεις ένα πιο καλοκαιρινό. Μια υπέροχη ιδέα είναι να επιλέξεις λευκά και γαλάζια μαξιλάρια, τα οποία είναι συνδεδεμένα με την εποχή!

Δώσε χρώμα στο χώρο με φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι must στην καλοκαιρινή διακόσμηση! Καθώς δίνει μια πινελιά φύσης και ζωντάνιας στο εσωτερικό του σπιτιού σου. Πρόσθεσε λοιπόν μερικά φυτά στο σαλόνι σου και θα δεις ότι θα αποκτήσει αμέσως χρώμα και ζωντάνια!

Ανανέωσε τη διακόσμηση του τοίχου

Οι άδειοι τοίχοι είναι μεγάλο don’t στη διακόσμηση του σπιτιού. Διακόσμηση τους λοιπόν με διάφορα αντικείμενα τα οποία συνάδουν με την εποχή που διανύουμε. Χρησιμοποίησε κάδρα με καλοκαιρινές εικόνες ή αν έχεις ράφια μπορείς να τοποθετήσεις καλοκαιρινά διακοσμητικά, όπως κοχύλια.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα