Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Όταν ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεσαι πράγματα και δεν βάζεις όρια…

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Είναι μεγάλο κομμάτι το τι μοιραζόμαστε διαδικτυακά

«Θα σας πω ό,τι όταν θέλω, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου» είπε η Ιωάννα Τούνη σε ένα instastory το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να απαντήσει στις φήμες που έχουν φουντώσει πως έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Και μπορεί μια νέα φωτογραφία να δείχνει την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να πίνουν καφέ παρέα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Το συγκεκριμένο θέμα, συζητήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου να σχολιάζει την απάντηση της Ιωάννας Τούνη.

«Είναι μεγάλο κομμάτι το τι μοιραζόμαστε διαδικτυακά. Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένεις ή να απαιτήσεις οι άλλοι, εφόσον δεν είναι ξεκάθαρα τα όρια, να μην μπουν και να ασχοληθούν. Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα τα όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης