Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο των φίλων της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο των φίλων της

Θα είναι άραγε η επόμενη νύφη όπως ορίζει το έθιμο της νυφικής ανθοδέσμης;

Καλεσμένη στον γάμο καλών της φίλων ήταν το Σάββατο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος και η Τάνια Καραβία ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκεί. H ίδια μάλιστα ήταν από νωρίς στο σπίτι της νύφης βοηθώντας στην προετοιμασία της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε ανάμεσα σε πολύ καλούς της φίλους με την ίδια να λάμπει από χαρά. Η Ηλιάνα επέλεξε για την περίσταση μια γαλάζια σατέν δημιουργία σε μάξι ύφος και με high neck. Το φόρεμα διέθετε μια σέξι πλάτη, ενώ άφηνε να αναδειχθούν τα γυμνασμένα χέρια της Ηλιάνας.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν οι ελεύθερες κοπέλες κατευθύνθηκαν στην πίστα και πήραν θέση για να πιάσουν τη νυφική ανθοδέσμη.

Μάλιστα όλα αυτά έγιναν υπό τους ήχους του τραγουδιού Barbie girl των Aqua με όλα τα κορίτσια να το διασκεδάζουν. Tώρα αν θα είναι η επόμενη νύφη όπως ορίζει το έθιμο της νυφικής ανθοδέσμης, μόνο ο χρόνος θα το δείξει,

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα δούμε την Ηλιάνα στον ΣΚΑΪ σε δύο projects.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, πρώτη προσέγγιση που της έγινε από το κανάλι του Φαλήρου. Ήταν για να παρουσιάσει το Love Island.

Στην πορεία όμως έπεσε στο τραπέζι το όνομά της για το My Style Rocks. Θεώρησαν οι υπεύθυνοι του σταθμού ότι θα ταιριάζει περισσότερο στην Παπαγεωργίου μια εκπομπή μόδας από ό,τι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μολονότι το έχει κάνει ήδη.

Πηγή: okmag.gr

Διαβάστε
ακόμα