Ιδέες για νυφικό μακιγιάζ


Η κάθε νύφη θέλει να είναι εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου της

Για να το πετύχεις αυτό δεν αρκεί μόνο ένα εντυπωσιακό νυφικό, αφού το σωστό μακιγιάζ παίζει καθοριστικό ρόλο! Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικές μοναδικές ιδέες για ένα εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ!

Νυφικό μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις

Εάν θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή, αλλά όχι υπερβολικά βαμμένη, ένα nude νυφικό μακιγιάζ είναι η ιδανική λύση για σένα. Επέλεξε λοιπόν ένα φυσικό μακιγιάζ χωρίς να το παρακάνεις. Ένα ρουζ σε ροζ τόνους με ένα nude κραγιόν και μάσκαρα αρκούν ώστε να δείχνεις εντυπωσιακή και φυσική ταυτόχρονα!

Μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις

Ένα μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις, θα σε κάνει να δείχνεις ρομαντική και πολύ εντυπωσιακή. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στις περισσότερες επιδερμίδες, οπότε μην το φοβηθείς να τις τολμήσεις. Επίσης μια καλή ιδέα είναι να βάλεις σκιές σε ροζ αποχρώσεις, με απαλό ροζ ρουζ και ένα ροζ κραγιόν!

Έντονα μάτια

Εάν τα μάτια σου είναι το δυνατό σου σημείο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αναδείξεις, τονίζοντάς τα. Δημιούργησε λοιπόν ένα εντυπωσιακό cat eye look με έντονες σκιές και eyeliner! Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα