Ιδέες για να διακοσμήσεις τα βάζα σου!


Το βάζο είναι αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο που δεν λείπει από κανένα σπίτι.

Το βάζο είναι αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο που δεν λείπει από κανένα σπίτι.

Η πιο κοινή χρήση τους είναι για να τα διακοσμείς με τα λουλούδια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα με τα οποία μπορείς να τα γεμίσεις, άλλωστε ένα άδειο βάζο αποτελεί ερέθισμα για κάθε δημιουργικό μυαλό αφού μπορείς να το διακοσμήσεις με ό,τι ακριβώς θέλεις! Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικές προτάσεις με πράγματα που μπορείς να βάλεις μέσα στο βάζο για να του δώσεις στυλ!

Φρέσκα και αποξηραμένα λεμόνια

Τα λεμόνια λόγω του αρώματος τους, αποτελούν ιδανικό διακοσμητικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ολόκληρα, κομμένα σε φέτες ακόμα και αποξηραμένα. Μπορείς επίσης πέρα από τα λεμόνια να προσθέσεις και μερικά λουλούδια μέσα στο βάζο για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα!

Κεριά

Τα κεριά είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα ή για να το κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει ωραία. Αν τα κηροπήγια όμως σου φαίνονται παλιομοδίτικα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βάζο σου ως κηροπήγιο. Αν λοιπόν έχεις απλά βάζα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, γέμισε τα με κεριά και δημιούργησε όμορφες συνθέσεις!

Πέτρες

Οι πέτρες μπορούν να παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διακόσμηση των βάζων σου. Αν είσαι φαν του μινιμαλισμού, τότε μόνο οι πέτρες αρκούν. Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείς να συνδυάσεις τις πέτρες με λουλούδια μέσα στο βάζο.

Κοχύλια και άμμο

Το καλοκαίρι μας χτυπάει την πόρτα και τι καλύτερο από το να εντάξεις το καλοκαιρινό σου mood στο σπίτι σου. Γέμισε λοιπόν τα βάζα με άμμο και κοχύλια, ώστε να δώσεις έναν αέρα καλοκαιριού στο χώρο σου!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα