Ιδέες για να διακοσμήσεις τα ράφια του σπιτιού σου!


Η διακόσμηση ραφιών είναι από τις μοναδικές που δεν χωράνε κανόνες!

Η διακόσμηση ραφιών είναι ίσως από τις μοναδικές που δεν χωράνε κανόνες!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει. Δεν χρειάζεται να σκέφτεται, καθώς υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να τα διακοσμήσεις.

Αν παρόλα αυτά όμως εσύ δυσκολεύεσαι, ήρθαμε για να σε ξεμπλοκάρουμε. Συγκεντρώσαμε μερικές αγαπημένες ιδέες για το πώς μπορείς να διακοσμήσεις τα ράφια του σπιτιού σου.

Ιδιαίτερες ραφιέρες

Οι ραφιέρες σε περίεργα σχήματα, που φαίνονται σαν να είναι “πλεγμένες” μεταξύ τους είναι ιδανικές. Θα δώσουν μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα όψη στον τοίχο σου. Επέλεξε διάφορα διακοσμητικά της ίδιας χρωματικής παλέτας και δημιούργησε διάφορες συνθέσεις ανάλογα την αισθητική σου

Κρυφός φωτισμός

Ο κρυφός φωτισμός δίνει ένα πολύ ρομαντικό και χαλαρωτικό τόνο στη διακόσμηση. Για έναν τέτοιον φωτισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε σποτάκια είτε κορδέλα με led. Αν θες το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, τοποθέτησε γύρω από τα ράφια ένα αναρριχώμενο φυτό.

Μονοχρωμία

Μια πολύ minimal και κομψή επιλογή είναι να διακοσμήσεις τα ράφια σου με μονόχρωμα αντικείμενα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και βιβλία ή κηροπήγια σε έναν ουδέτερο τόνο, όπως το λευκό-μπεζ, το οποίο είναι η πιο κλασσική και safe επιλογή για ένα ultra σικ αποτέλεσμα.

Κορνίζες

Τι καλύτερο από το να αντικρίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου; Τύπωσε λοιπόν τις αγαπημένες σου φωτογραφίες με τις αγαπημένες σου στιγμές και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, βρες ιδιαίτερες κορνίζες και τοποθέτησες τες στα ράφια. Με αυτόν τον τρόπο και θα έχεις μια πολύ ωραία διακόσμηση αλλά θα φτιάχνει και η διάθεση σου κάθε φορά που θα τις αντικρίζεις!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα