Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα boho σαλόνι!


Αν αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν σου είναι γνώριμα, μπορείς να δοκιμάσεις την boho αισθητική στο σαλόνι σου.

Το boho décor αποπνέει ανεμελιά και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν σου είναι γνώριμα, μπορείς να δοκιμάσεις την boho αισθητική στο σαλόνι σου. Το να φτιάξεις ένα boho σαλόνι δεν είναι δύσκολο, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις ποια είναι τα must για μια τέτοια επιλογή. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικές όμορφες ιδέες για να δημιουργήσεις ένα boho σαλόνι!

Βάλε χρώμα και patterns

Δεν υπάρχουν χρωματικοί κανόνες στην bohemian αισθητική. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι τα φωτεινά χρώματα είναι must όπως επίσης και τα έντονα patterns. Ενώ καλό είναι να αποφεύγεις το μαύρο ή να το χρησιμοποιείς ελάχιστα. Τοποθέτησε λοιπόν μια ταπετσαρία με ένα ιδιαίτερο pattern – αν δε θέλεις το αποτέλεσμα να είναι too much, χρησιμοποίησε το μόνο σε έναν τοίχο – ή παίξε με διάφορες αποχρώσεις πάντα όμως σε φωτεινά χρώματα!

Τοποθέτησε μαξιλάρες

Ένα χαρακτηριστικό της boho διακόσμησης είναι οι μαξιλάρες και τα πουφ. Τοποθέτησε λοιπόν μερικές μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα του σαλονιού σου και θα δώσουν στο σαλόνι σου έναν cozy αέρα και φυσικά θα είναι άνετες.

Διακόσμησε με φυτά

Τα φυτά σε ένα boho σαλόνι είναι απαραίτητο διακοσμητικό. Αν αγαπάς τα φυτά μη φτιάξε ένα δωμάτιο που θα θυμίζει δάσος, μπορείς να κρεμάσεις τα φυτά σε διάφορα καλαθάκια ή να το διακοσμήσεις με αναρριχώμενα φυτά.

Χρησιμοποίησε μακραμέ διακοσμητικά στοιχεία

Διάλεξε μακραμέ στοιχεία για το σαλόνι σου, όπως για παράδειγμα, ένα μακραμέ φωτιστικό που είναι ξεχωριστό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό. Επίσης ένα μακραμέ πλεκτό για τον τοίχο του σαλονιού είναι ακόμα μια όμορφη και ιδιαίτερη ιδέα η οποία θα χαρίσει ένα ανέμελο στυλ στο σαλόνι σου.

Χρησιμοποίησε ψάθινα έπιπλα και διακοσμητικά

Η ψάθα είναι ένα ανάλαφρο υλικό που είναι ιδανικό για μια bohemian διακόσμηση, αρκεί φυσικά να μην το παρακάνεις. Μια ψάθινη πολυθρόνα και μερικά διακοσμητικά αρκούν για να δώσουν τον ανέμελο αέρα που χρειαζόμαστε. Αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς κρεμάσεις στους τοίχους ψάθινα πανέρια και καλάθια που αποτελούν τεράστιο trend στη boho διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης