Ιδέες διακόσμησης για μια εντυπωσιακή τραπεζαρία!


Η τραπεζαρία είναι ένα σημείο όπου περνάμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ένα τραπέζι με μερικές καρέκλες δεν αρκούν για να φτιάξεις έναν κομψό χώρο.

Η τραπεζαρία είναι ένα σημείο όπου περνάμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για αυτό πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στη διακόσμηση του. Δες λοιπόν μερικά σωτήρια tips διακόσμησης για μια εντυπωσιακή τραπεζαρία!

Διακόσμησε με φυτά

Τα φυτά μπορούν να ζωντανέψουν και να ομορφύνουν οποιοδήποτε δωμάτιο στη στιγμή. Γιατί λοιπόν να μην τα εντάξεις στη διακόσμηση της τραπεζαρίας σου. Διάλεξε λοιπόν μερικά εντυπωσιακά φυτά εσωτερικού χώρου και θα δεις αμέσως την αλλαγή!

Διάλεξε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό

Ο φωτισμός παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη διακόσμηση, πόσο μάλλον στην τραπεζαρία. Για να ξεφύγεις όμως από τα τετριμμένα επέλεξε ένα πιο ιδιαίτερο φωτιστικό. Ένας μοντέρνος πολυέλαιος ή ένα industrial φωτιστικό είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Δες ποιο ταιριάζει στη συνολική διακόσμηση του χώρου και βρες το κατάλληλο.

Μην ξεχνάς να διακοσμήσεις κατάλληλα τον τοίχο

Αν θες μια εντυπωσιακή τραπεζαρία δεν πρέπει να αμελήσεις τη διακόσμηση του άδειου τοίχου που βρίσκεται από πίσω της. Ένας μεγάλος καθρέπτης σε ιδιαίτερο σχήμα, ένας εντυπωσιακός πίνακας ή ένα gallery wall μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Διακόσμησε με ένα εντυπωσιακό centerpiece

Η πιο απλή λύση για να πετύχεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση είναι να βρεις το κατάλληλο centerpiece το οποίο θα τραβάει όλη την προσοχή. Επίσης μια όμορφη σύνθεση με ένα δίσκο, ένα βάζο με pampas grass και μερικά κεριά μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ κομψό centerpiece. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα