Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock για το χαστούκι

Η συμπεριφορά του Will Smith στα βραβεία Όσκαρ, είχε συζητηθεί πολύ, όπως και το περιβόητο χαστούκι στον Chris Rock

Ο Will Smith λίγο καιρό μετά το συμβάν, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στην 94η απονομή βραβείων Όσκαρ και το χαστούκι επί σκηνής στον Chris Rock. Ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει αυτό ήταν με ένα ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Will Smith ζήτησε εκ νέου συγγνώμη και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Chris Rock αλλά εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος να του μιλήσει.

«Τους τελευταίους μήνες έχω σκεφτεί αρκετά και έχω κάνει πολλή προσωπική δουλειά. Μου κάνατε αρκετές εύλογες ερωτήσεις, που χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να τις απαντήσω»

Στη συνέχεια εμφανίζεται στο βίντεο ο ίδιος ο Will Smith και αρχίζει να απαντά σε ερωτήσεις:

Γιατί δεν απολογήθηκες στον Chris κατά την ομιλία σου, όταν πήρες το Όσκαρ;

«Ήμουν θολωμένος, ήταν όλα μπερδεμένα εκείνη τη στιγμή. Έχω μιλήσει με τον Chris και η απάντησή του είναι πως δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος να μου μιλήσει και θα επικοινωνήσει όταν είναι. Chris, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις»

Στη συνέχεια απολογήθηκε στη μητέρα και τον αδελφό του Chris: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris. Είδα μια συνέντευξη που έδωσε κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει. Δεν είχα σκεφτεί πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν, άρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris και στην οικογένειά του. Ειδικά στον Tony Rock, με τον οποίο είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Και αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν διορθώνεται».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η σύζυγός του, του είπε να κάνει κάτι, ο Will Smith απάντησε:

«Όχι. Ήταν μια δική μου επιλογή σε σχέση με τις δικές μου εμπειρίες και το δικό μου παρελθόν με τον Chris. Η Jada δεν είχε καμία σχέση. Ζητώ συγγνώμη, μωρό μου. Θέλω να πω συγγνώμη στα παιδιά και την οικογένειά μου για την ένταση που τους προκάλεσα. Σε όλους τους άλλους υποψήφιους, θέλω να πω ότι αυτή είναι μια κοινότητα. Kέρδισα επειδή με ψηφίσατε και μου ραγίζει την καρδιά να έχω σπιλώσει τη στιγμή σας. Ακόμα μπορώ να δω τα μάτια του Questlove, συνέβη την ώρα της απονομής του βραβείου του και πραγματικά μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή».

Διαβάστε επίσης