Η Πρωινή Ρουτίνα του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge

Forever Woman

H Kate Middletton και ο πρίγκιπας William αποκάλυψαν τις πρωινές τους συνήθειες και μας εξέπληξαν

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχουν πολλές υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ασχοληθούν με τη σωστή ανατροφή των παιδιών τους, καθώς πάνω από όλα είναι γονείς. Πρόσφατα, η πρωινή ρουτίνα της βασιλική οικογένειας βγήκε στον “αέρα” και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι δεν διαφέρει και τόσο με αυτή μιας οποιασδήποτε οικογένειας.

Πρωινό

Όταν η Kate Middletton επισκέφτηκε το LEYF στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020, σέρβιρε πρωινό στα παιδιά και μίλησε για τις προτιμήσεις τους.

Η διευθύντρια του σχολείου Michelle Samuels μίλησε στο Today.com και είπε χαρακτηριστικά: «Ανέφερε σε τρία από τα παιδιά ότι τα δικά της παιδιά απολαμβάνουν τα μήλα και τα δημητριακά το πρωί. Κάτι που πυροδότησε μια συζήτηση με τα παιδιά σχετικά με τη δική τους προτίμηση στα φρούτα».

Πρωινή μουσική

Στη σειρά Apple Fitness+ Time to Walk, ο πρίγκιπας William μίλησε για το διαρκώς μεταβαλλόμενο μουσικό.. πρόγραμμα, που υπάρχει την ώρα του πρωινού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ της Charlotte και του George ως προς το τραγούδι που παίζεται. Και πρέπει να δίνεται προτεραιότητα πότε στις ανάγκες του ενός και πότε στις επιθυμίες του άλλου.”

Επιπλέον βοήθεια

To βασιλικό ζευγάρι έχει από το 2014, τη Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία είναι η νταντά της οικογένειας. Βοηθά λοιπόν σε μια σειρά από καθήκοντα. Από το να υπενθυμίζει στα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους μέχρι να βεβαιώνεται ότι έχουν ντυθεί κατάλληλα.

Μεταφορά στο σχολείο

Είναι γνωστό ότι η Kate Middletton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους μια φυσιολογική ζωή. Όποτε είναι δυνατόν λοιπόν, μεταφέρουν οι ίδιοι από και προς το σχολείο τους στο Λονδίνο τα παιδιά τους.

Η royal ρεπόρτερ του HELLO, Emily Nash, αναφέρει: «Όποτε είναι δυνατόν, ο William και η Kate βάζουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και να τα βάλουν στο κρεβάτι, ακόμη και σε περιοδείες».