Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον καβγά Light – Snik

481183-1

Ο καβγάς Light – Snik ήταν το γεγονός που στιγμάτισε τη βραδιά

Το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη χθες κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2022 φαίνεται πως ήταν κι αυτό που στιγμάτισε τη βραδιά. Ο Snik και ο Light τρία χρόνια μετά τον καβγά τους στα μουσικά βραβεία MAD το 2019, τσακώθηκαν εκ νέου!

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της. Kαθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Στη συνέχεια και ενώ όλα έδειχναν πως το κλίμα είχε ηρεμήσει και στη σκηνή είχε ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τα πνεύματα ανάμεσα στους τράπερς οξύνθηκαν. Ξαναπροκαλώντας μια απίστευτη αναστάτωση στον χώρο των μουσικών βραβείων.

H εκδήλωση διακόπηκε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή. Aπευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα