Η νέα ταινία με τον Jake Gyllenhaal είναι πολύ δυνατή

Bγαίνει στις 20 Απριλίου στην χώρα μας

Ο Jake Gyllenhaal φαίνεται αποφασισμένος για πολύ μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρόνια (κυνηγώντας φυσικά και το πολυπόθητο αγαλματίδιο). Eνώ η ταινία The Covenant βγαίνει στις 20 Απριλίου στην χώρα μας.

Η ταινία εστιάζει στον John Kinley. Στην τελευταία του περιοδεία στο Αφγανιστάν ενώνει τις δυνάμεις του με τον τοπικό διερμηνέα, για να ερευνήσει την περιοχή. Όταν υπάρχει ενέδρα εναντίον τους και είναι οι μοναδικοί επιζώντες, ο Ahmed ρισκάρει την ζωή του για να διασφαλίσει την ζωή του τραυματία Kinley. Πίσω στην Αμερική, όταν ο Kinley μαθαίνει πως στον Ahmed δεν δόθηκε άδεια να μεταβεί στην χώρα ορκίζεται πως θα εξασφαλίσει τα πάντα σε εκείνον και την οικογένεια του, πριν τους προλάβουν οι τοπικές πολιτοφυλακές.

H ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ritchie, που έγραψε το σενάριο με τους μόνιμους συνεργάτες του Ivan Atkinson και Marn Davies (Operation Fortune: Ruse de guerre, Wrath of Man, The Gentlemen). Ενώ μαζί του παίζουν οι:

Antony Starr (The Boys), Alexander Ludwig (Vikings), Dar Salim (Warrior). Jason Wong (The Gentleman), Bobby Schofield (Anne), Sean Sagar (The Gentlemen), Emily Beecham (Cruella).

Πηγή: cineramen.gr

Δείτε ακόμα
Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει»

Διαβάστε
ακόμα