Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ποια ήταν η συμβουλή του στη Φαίη Σκορδά;

Η συζήτηση έγινε με αφορμή τις προτάσεις που έχει η παρουσιάστρια για τη νέα σεζόν!

Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ γύρω από τη Φαίη Σκορδά και τα σενάρια που την θέλουν εκτός ANT1, αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο «Όλα Γκουντ». Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ανοιχτά για όσα γράφονται για τη Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Φαίη, να σου πω μην μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο»!

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο και εδώ πρέπει να προσέξει πολύ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ πιεσμένη, όπως ξέρω ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει»

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Την καταλαβαίνω να μην έχει αποφασίσει γιατί σε αυτό το σταυροδρόμι της καριέρας της, που έχω την αίσθηση πως είναι το μεγαλύτερο, πρέπει να είναι προσεκτική και επιφυλακτική με αυτά που ακούει. Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις σταθμοί αλλά πρέπει με την εμπειρία τόσων ετών να τα σταθμίσει και να δει ποια είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά που θα της δημιουργήσουν το πεδίο να λειτουργήσει σωστά. Αυτό έχω να της πω με αγάπη», είπε.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης