Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και ζελέ φράουλα

Όταν θες ένα ελαφρύ και δροσιστικό γλυκάκι η παρακάτω συνταγή είναι μονόδρομος!

Όταν θες ένα ελαφρύ και δροσιστικό γλυκάκι η παρακάτω συνταγή είναι μονόδρομος!

Είναι το γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας μπισκοτογλυκό με ζελέ. Ένα από τα πιο απλά αλλά ταυτόχρονα και πιο γευστικά γλυκά σε περιμένει να το δοκιμάσεις. Πάμε να δούμε όμως πως.

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 1 ποτήρι νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 3 φακελάκια κρέμα στιγμής
  • 2 λίτρα γάλα
  • 2 φακελάκια ζελέ φράουλα

Εκτέλεση

Πάρε ένα πυρέξ και τοποθέτησε τα μπισκότα σε όλη την επιφάνεια του. Έπειτα, φτιάξε σε ένα κατσαρολάκι το ζελέ φράουλας όπως λέει στις οδηγίες στο φακελάκι και άσε το στην άκρη να κρυώσει λίγο. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξε τα φακελάκια με τη κρέμα της επιλογής σου μαζί με γάλα και ανακάτεψε μέχρι να γίνουν μία αφράτη κρέμα.

Ρίξε την κρέμα από πάνω σιγά σιγά και άπλωσε τη σε όλη την επιφάνεια του πυρέξ. Άφησε το γλυκό μέσα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα να παγώσει λίγο η κρέμα και τέλος ρίξε από πάνω σιγά σιγά το ζελέ φράουλας. Άσε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει καλά για περίπου 2-3 ώρες. Μόλις το βγάλεις από το ψυγείο, κόψε κομματάκια διάφορα φρούτα που σου αρέσουν και στόλισε το κάθε κομμάτι. Το γλυκό μας είναι έτοιμο να το απολαύσεις