Γιώργος Μαζωνάκης: Το σχόλιο για τη ρήξη συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά

Forever Woman

Τι συνέβη μεταξύ τους; 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε νέο ραντεβού με το κοινό του, έπειτα από τις δύο αναβολές της πρεμιέρας του. Η πρεμιέρα θα ξεκινούσε στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Διονύση Σχοινά και αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου ακολούθησε κι άλλη αναβολή. 

Διάβασε ακόμα: Εσύ γνώριζες ότι οι The Beatles δεν ήξεραν να γράφουν μουσική;

Ο Διονύσης Σχοινάς ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα, διευκρινίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η πρεμιέρα πήρε αναβολή δύο φορές, χωρίς ο ίδιος να πάρει μέρος σε αυτή την απόφαση και χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. 

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομα, την καριέρα και τον εαυτό μου», έγραψε στο instagram story του. 

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μια καινούρια ανάρτηση με στόχο να δώσει νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του στις 29 Σεπτεμβρίου. 

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Διονύση Σχοινά, ο τραγουδιστής ανέβασε βίντεο ερμηνεύοντας την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ». Ο ίδιος σχολίασε: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες».

Όσο για τον καλλιτέχνη που αντικαταστήσει τον Διονύση Σχοινά, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από το νυχτερινό κέντρο.

Διαβάστε
ακόμα