Γιώργος Καραμίχος: «Μου είχαν γίνει κι άλλες προτάσεις για τηλεπαιχνίδια αλλά έλεγα πώς δεν είναι για ηθοποιούς αυτά»

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται»

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος σήμερα στην Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», τα επαγγελματικά σχέδιά του αλλά και για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

«Είμαι άνθρωπος της ταχύτητας και μου αρέσει το παιχνίδι αυτό. Κάναμε 6 γυρίσματα τις προάλλες γιατί λόγω χρόνου δεν προλαβαίναμε. Βρέξει χιονίσει πρέπει να είσαι εκεί και να βοηθήσεις τους παίκτες. Οι άνθρωποι έχουν φάει, έχουν χαλαρώσει και θέλουν να δώσουν κάτι ευχάριστο. Πρέπει να βρούμε το κομμάτι της χαράς, ό,τι και εάν συμβαίνει στη ζωή μας.

Πολλές φορές μου έχουν προτείνει παιχνίδια και επιτροπές αλλά έλεγα ότι δεν είναι για ηθοποιούς αυτά. Φέτος που έγινε η πρόταση από την ΕΡΤ είπα θα πάω στο ραντεβού, δεν θα πω όχι. Με έβαλαν να δω το παιχνίδι, κόλλησα γιατί έχει όλα όσα μου αρέσει. Και επίσης χρόνο, σε τρία δευτερόλεπτα, γιατί βαριέμαι όταν κάτι ξεχειλώνει. Ήμουν έτοιμος να πω όχι, το σκέφτηκα, είναι έκθεση γιατί δεν είναι 100% ο εαυτός σου. Εδώ είναι μοναδικό, στην αρχή το έκανα με λίγες ενοχές και είχα πυρετό στα πρώτα επεισόδια» τόνισε ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε ακόμα
Ξένια Καλογεροπούλου: «Πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά από τότε που έχασα το φως μου»

Διαβάστε
ακόμα