Γιατί να βάλεις πέργκολα στην ταράτσα σου

περγκολα

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να απολαύσεις τις καλοκαιρινές μέρες

 Το καλοκαιράκι έφτασε και το μόνο που θες είναι να πας να κάτσεις στην ταράτσα και να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου μέρες. Για να το πετύχεις όμως αυτό χωρίς να σκάσεις από τη ζέστη, μία λύση υπάρχει. Μια λέξη θα σου πω.. πέργκολα! Οι πέργκολες, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς το φως της ημέρας και δεν θέλεις να μένεις μέσα στο σπίτι!

Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και αποτελούν μία μόνιμη κατασκευή που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, καθώς έχουν τεράστια αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Αν ακόμα δεν σε έπεισα για την χρησιμότητα τους συνέχισε να διαβάζεις!

Μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν στιλάτες!

Τοποθέτησε την πέργκολα σε κάποιο ανοιχτό σημείο της ταράτσας και διακόσμησε την με όμορφα νησιώτικα καραβόπανα και αραχνοΰφαντες κουρτίνες. Γέμισε το νέο χώρο που δημιούργησες με στιλάτα έπιπλα και είσαι έτοιμη!

Γίνονται και παιχνιδιάρικες!

Μπορείς επίσης να προσθέσεις στα δοκάρια της πέργκολας σου μια κούνια. Στόλισε την με ένα όμορφο ύφασμα, πολλά μαξιλάρια και δημιούργησε μια τέλεια γωνιά χαλάρωσης!

Είναι ανθεκτικές!

Αν το ξύλο συντηρηθεί και κατασκευαστεί σωστά, μπορεί να αντέξει και στην διάρκεια του χρόνου αλλά και στις καιρικές συνθήκες. Έτσι θα έχεις ένα στέγαστρο χωρίς φθορές, με ελάχιστο κόστος συντήρησης το οποίο θα σου εξασφαλίσει αντοχή και λειτουργικότητα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δε θα σε παιδέψουν!

Ένα από τα βασικά οφέλη της πέργκολας είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν και να εφαρμοστούν πολύ εύκολα ενώ η προσαρμοστικότητά τους θα σε διευκολύνει να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης. Το μόνο που απαιτείται χρόνο είναι η σωστή σχεδίαση του χώρου ώστε να επιτευχθεί το πιο λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα
Πως να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου σε μια μικρή όαση