Γάμος Μαυρικίου- Ζήση: Οι καλεσμένοι θα περνούν από έλεγχο 3 σταδίων

Forever Woman

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι οι καλεσμένοι θα περνούν από έλεγχο 3 σταδίων. Την επόμενη Κυριακή 28/8 θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στη Λεμεσό. Λόγω των ετοιμασιών, είχα απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο καλλιτέχνης επέστρεψε με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Θέλησε λοιπόν να ενημερώσει πως θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο τραπέζι του γάμου. Kαθώς έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να πάνε να του ευχηθούν χωρίς να είναι καλεσμένοι.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

  1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας)
  2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα)
  3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής».

Διαβάστε
ακόμα