Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σου!

Τα φωτιστικά είναι ένα σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του χώρου σου.

Ένα δωμάτιο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς φωτιστικά.

Τα φωτιστικά είναι ένα σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του χώρου σου. Με τη σωστή επιλογή φωτιστικών το σαλόνι σου θα αλλάξει τελείως. Ανακάλυψε λοιπόν μερικά φωτιστικά που σίγουρα θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σου!

Ψάθινο φωτιστικό οροφής

Τα ψάθινα φωτιστικά είναι μεγάλη τάση τελευταία. Ειδικά τώρα την άνοιξη είναι μια πολύ ταιριαστή επιλογή με την εποχή. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις έναν πιο μπόχο αέρα στο σαλόνι σου ένα φωτιστικό οροφής με μεγάλο ψάθινο καπέλο είναι η ιδανική επιλογή.

Σύγχρονες απλίκες

Οι απλίκες είναι μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για τους τοίχους. Μπορεί σαν είδος φωτιστικού να μην είναι κάτι καινούριο, μπορείς όμως να επιλέξεις μια πιο μοντέρνα παραλλαγή για το σαλόνι σου όπως μεταλλικές απλίκες ή απλίκες σε μαύρο χρώμα!

Μοντέρνος πολυέλαιος

Μπορεί όταν ακούς τη λέξη πολυέλαιος το μυαλό σου να πηγαίνει σε ένα βαρύ, παλιομοδίτικο φωτιστικό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές σύγχρονες παραλλαγές του πολυελαίου που ταιριάζουν ιδανικά στα μοντέρνα σαλόνια, καθώς είναι minimal, χωρίς να βαραίνουν καθόλου το χώρο ενώ ταυτόχρονα δίνουν ένα πολυτελές στυλ στο σαλόνι σου.

Φωτιστικό δαπέδου με εντυπωσιακό καπέλο

Το φωτιστικό δαπέδου αποτελεί ένα τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για το σαλόνι! Διάλεξε λοιπόν ένα statement φωτιστικό με εντυπωσιακό καπέλο που θα αλλάξει την όψη του χώρου!

Εντυπωσιακό Πορτατίφ

Μπορεί τα πορτατίφ να έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στο κομοδίνο του υπνοδωματίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν χώρο στο σαλόνι. Τοποθέτησε τα στο τραπεζάκι ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια στο σαλόνι. Ένα εντυπωσιακό πορτατίφ θα προσθέσει μια όμορφη πινελιά διακόσμησης στο σαλόνι, κάνοντας το ταυτόχρονα πιο φωτεινό και χαρούμενο.

Δείτε ακόμα
Ποιο είναι το χρώμα που επιλέχθηκε για τη χρονιά του 2023;

Διαβάστε
ακόμα