Χωρίς μαγιά και μόνο με ένα μπολ!
Χρησιμοποιώντας αλεύρι και γιαούρτι, φτιάχνουμε αφράτα τυροπιτάκια σε 5′! Απίστευτη συνταγή!
Υλικά
- 550 γρ. αλεύρι Κούλα
- 170 γρ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. γιαούρτι απλό
- 2 αυγά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 350 γρ. φέτα
- σουσάμι προαιρετικά
- 1 αυγό για το άλειμμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, τα αυγά, το αλεύρι Κούλα, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε με το χέρι.
- Προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Φτιάχνουμε μπαλάκια των 30 γρ., τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 για περίπου 20′-25′.
Πηγή: dimitrismichailidis.com