Χωρίς μαγιά και μόνο με ένα μπολ!
Χρησιμοποιώντας αλεύρι και γιαούρτι, φτιάχνουμε αφράτα τυροπιτάκια σε 5′! Απίστευτη συνταγή!
Συστατικά
- 550 γρ. αλεύρι Κούλα
- 170 γρ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. γιαούρτι απλό
- 2 αυγά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 350 γρ. φέτα
- σουσάμι προαιρετικά
- 1 αυγό για το άλειμμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, τα αυγά, το αλεύρι Κούλα, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε με το χέρι. Προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Φτιάχνουμε μπαλάκια των 30 γρ., τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 για περίπου 20′-25′.
Πηγή: dimitrismichailidis.com
Δείτε επίσης: