Εύκολα χτενίσματα για ατίθασα μαλλιά


TRESS

Δεν είναι ανάγκη να είναι Χειμώνας και να έχει υγρασία για να μην σου στρώνει το μαλλί

To φριζάρισμα καραδοκεί ακόμα και το καλοκαίρι. Αμέτρητες φορές έχει τύχει να αποπειραθούμε να κάνουμε το γνωστό messy bun και τα μαλλιά να φριζάρουν ή να πετάνε από δω κι από κει και το αποτέλεσμα να είναι αποτυχία. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά εύκολα εντυπωσιακά χτενίσματα ώστε να τιθασεύεις επιτέλους τα ατίθασα μαλλιά σου!

Πλεξούδες

Μια πολύ καλή λύση είναι να δημιουργήσεις ένα χτένισμα με πλεξούδες που θα καταλήγει σε κότσο. Είναι πολύ θηλυκό και μπορείς να το κάνεις όλες τις ώρες. Φρόντισε μόνο ο κότσος να είναι χαμηλός ώστε να μην πετάνε τα μαλλιά σου.

Ψηλός κότσος

Ο ψηλός κότσος  είναι ένα από τα καλύτερα και πιο κλασικά χτενίσματα για ατίθασα μαλλιά! Πιάσε απλά τα μαλλιά σου μια αλογοουρά και στριφογύρισε την γύρω από τον εαυτό της. Χρησιμοποίησε λίγο κερί ή λακ για να στρώσεις τις τούφες που πετάνε και είσαι έτοιμη! Το μόνο που χρειάζεσαι για αυτό το χτένισμα είναι μια ελαστική κορδέλα. Τοποθέτησε την κορδέλα στο κεφάλι σου -όχι κάτω από τα μαλλιά σου- και πέρασε το πίσω μέρος των μαλλιών σου μέσα σε αυτήν. Φρόντισε τα μαλλιά να είναι χαλαρά σε αυτό το χτένισμα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Fun αλογοουρά

Αν η απλή αλογοουρά είναι πολύ απλή επιλογή για σένα μπορείς να δοκιμάσεις μια παραλλαγή της, η οποία είναι το ίδιο εύκολη αλλά περισσότερο εντυπωσιακή! Πιάσε τα μαλλιά σου μια κλασσική αλογοουρά με ένα απλό λαστιχάκι, και τοποθέτησε λεπτά λαστιχάκια κατά μήκος των μαλλιών σου σε ίσες αποστάσεις. Για ένα πιο fun αποτέλεσμα επέλεξε πολύχρωμα λαστιχάκια.

Διαβάστε επίσης