Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Eurovision: Δυσαρεστημένοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού

Είναι πολύ μικρή, δεν θα χωρέσουν οι χορευτές, γράφουν

Την Τρίτη 7 Μαΐου ξεκινά ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και καθημερινά, ανεβαίνουν στα social media, διάφορες πληροφορίες για την τελετή της έναρξης.

Σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο YouTube, οι Σουηδοί είχαν δείξει τη σκηνή, που θα φιλοξενήσει τους διαγωνιζόμενους και οι φαν ήταν αρχικά ενθουσιασμένοι με το stage.


«Είναι υπέροχο το stage, μπράβο στη Σουηδία» έγραφαν για το βίντεο στο YouTube, οι περισσότεροι από τους Eurofans.


Παρόλα αυτά, μία νέα φωτογραφία της σκηνής που ανέβηκε στο Twitter από τις προετοιμασίες της διοργάνωσης, έχει προβληματίσει πολλούς από τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.

Ο λογαριασμός Eurovision News δημοσίευσε στιγμιότυπο από τη σκηνή με τον χαρακτηριστικό σταυρό που σχηματίζεται στο κέντρο της σκηνής, προκαλώντας αντιδράσεις για τη χωρητικότητά του.

«Είναι πολύ μικρό, πού θα χωρέσουν οι χορευτές;» γράφουν, μεταξύ άλλων. Κάποιος άλλος περιέγραψε τη σκηνή «απαίσια» με έναν άλλο να προσθέτει, ότι «ακόμη και στην Ιταλία ήταν καλύτερη η σκηνή». Αρκετοί δε, επισήμαναν τη διαφορά της σκηνής στο στιγμιότυπο, με το πώς φαινόταν στο stage στο βίντεο που είχε ανέβει πριν μερικούς μήνες στο YouTube. «Έμοιαζε μεγαλύτερο» ανέφεραν.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Πηγή:https://www.protothema.gr

Διαβάστε επίσης