Έπιπλα που κάθε φοιτητικό σπίτι πρέπει να έχει!

α φοιτητικά χρόνια σίγουρα χαρακτηρίζονται από ανεμελιά, καινούργιες εμπειρίες και προσπάθεια.. μεγάλη προσπάθεια να τα βγάζουμε πέρα κάθε μήνα με ένα συγκεκριμένο budget.

Ένα φοιτητικό σπίτι δεν χρειάζεσαι πολλά, μόνο τα απαραίτητα για να νιώθεις άνεση και ασφάλεια.

Τα φοιτητικά χρόνια σίγουρα χαρακτηρίζονται από ανεμελιά, καινούργιες εμπειρίες και προσπάθεια.. μεγάλη προσπάθεια να τα βγάζουμε πέρα κάθε μήνα με ένα συγκεκριμένο budget. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα απαραίτητα έπιπλα που πρέπει να έχεις το φοιτητικό σου σπίτι.

Καναπές-κρεβάτι

Ένας καναπές – κρεβάτι είναι σωτήριος, αφού σίγουρα θα έχεις επισκέψεις από τους γονείς ή τους φίλους σου που θα θέλουν να τους φιλοξενήσεις. Αν έχεις τη δυνατότητα, μπορείς να αγοράσεις και ένα κρεβάτι-ράντζο που ανοιγοκλείνει όποτε το χρειάζεσαι.

Ντουλάπα

Μια ντουλάπα είναι απαραίτητη σε κάθε φοιτητή. Για ρούχα, βαλίτσες και άλλα πράγματα που θα θέλεις να αποθηκεύσεις και να μην βρίσκονται σε κοινή θέα.

Τραπέζι φαγητού με καρέκλες

Το τραπέζι φαγητού είναι κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να λείπει από την λίστα σου, καθώς συχνά θα έχεις παρέα στο σπίτι και θα θέλετε να τρώτε μαζί.

Σκαμπό

Τα σκαμπό είναι απαραίτητα, καθώς η χρήση τους δεν θα είναι μόνο στο να κάθεσαι. Μπορούν να λειτουργούν ως κομοδίνα, τραπεζάκια, καρέκλες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Γραφείο

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα γραφείο. Θα σε βοηθήσει να κάνεις τα μαθήματα σου πρακτικά, να βάζεις τον υπολογιστή σου σε σταθερή θέση και να σε βάζει στο mood διαβάσματος. Μεταξύ μας, καλές οι βόλτες αλλά άνοιξε και κανένα βιβλίο.

Όπως βλέπεις το φοιτητικό σπίτι χρειάζεται λίγα και καλά έπιπλα. Αυτά που θα σε κάνουν να ζεις με άνεση και να περνάς όμορφα με φίλους χωρίς να ανησυχείς για το που θα τους χωρέσεις όλους.

Δείτε ακόμα
Πως να απολυμάνεις το σίδερο ρούχων

Διαβάστε
ακόμα