Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης διαδρόμου


Δώσε ενδιαφέρον σε αυτό το κρύο μέρος του σπιτιού!

Δώσε ενδιαφέρον σε αυτό το κρύο μέρος του σπιτιού!

Ο διάδρομος είναι ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή με αποτέλεσμα να καταλήγει ένας άδειος χώρος.
Μια καλή λύση λοιπόν είναι να κάνεις μια απλή αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή διακόσμηση στους τοίχους του διαδρόμου, καθώς δε θα σου στερήσει καθόλου χώρο από τον διάδρομο και θα δώσει ένα ενδιαφέρον σε αυτό το κρύο μέρος του σπιτιού!

Gallery wall

Μια πολύ καλή και εντυπωσιακή λύση είναι να φτιάξεις ένα gallery wall. Οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες αρκεί να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη. Μπορείς να φτιάξεις διαφόρων ειδών gallery walls αναλόγα τα μεγέθη των κάδρων αλλά και τη σειρά που θα επιλέξεις να τα τοποθετήσεις.

Έντονο χρώμα στους τοίχους για statement διάδρομο!

Ένας statement διάδρομος σίγουρα θα κάνει το σπίτι σου να ξεχωρίζει. Βάψε λοιπόν έναν τοίχο σε ένα έντονο χρώμα της αρεσκείας σου και είσαι έτοιμη. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις κάτι πολύ μοναδικό για το σπίτι σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Καθρέφτης στο τοίχο του διαδρόμου!

Μια πολύ μοντέρνα επιλογή που μπορείς να κάνεις, είναι να τοποθετήσεις στρογγυλούς ή ασύμμετρους καθρέφτες στον τοίχο του διαδρόμου. Ειδικά εάν ο διάδρομος σου βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού ένας καθρέφτης είναι σίγουρα απαραίτητος!

Λεπτά ράφια στους τοίχους του διαδρόμου!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν η διακόσμηση που επιλέγεις να κάνεις, συνδυάζει αισθητική και αποθήκευση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να τοποθετήσεις στον διάδρομο μερικά λεπτά ράφια και να τα διακοσμήσεις με τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

Εντυπωσιακή ταπετσαρία για ξεχωριστό διάδρομο!

Μια εντυπωσιακή ταπετσαρία στους τοίχους είναι ιδανική για να ζωντανέψεις την είσοδο. Μην φοβηθείς να επιλέξεις μια έντονη ταπετσαρία σε φωτεινό χρώμα ή με κάποιο έντονο μοτίβο. Ακόμα μια ωραία επιλογή είναι να βάλεις ταπετσαρία μόνο από τη μέση και πάνω!

Διακοσμητικό πανί για decor τοίχου!

Τα πανιά τοίχου ταιριάζουν υπέροχα σε boho-έθνικ σπίτια. Ένα μεγάλο πανί καλύπτει εύκολα διάδρομο δίνοντας του χρώμα και στυλ !

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα