Εντυπωσιακά κουρέματα για μεγαλύτερες ηλικίες!


Το να βρεις το κατάλληλο κούρεμα που πηγαίνει με το πρόσωπο αλλά και με το στυλ σου δεν το λες και εύκολο.

Το να βρεις το κατάλληλο κούρεμα που πηγαίνει με το πρόσωπο αλλά και με το στυλ σου δεν το λες και εύκολο

Με την πάροδο των χρόνων αλλάζει το τι μας πάει και τι όχι ακόμα στα μαλλιά. Αν λοιπόν είσαι μια ώριμη γυναίκα που θέλει να βρει επιτέλους το κούρεμα που θα σε αναδείξει είσαι στο σωστό μέρος!

Μαλλιά μεσαίου μήκους με φιλάρισμα

Προτίμησε τα μαλλιά μεσαίου μήκους, περίπου μέχρι τον ώμο. Αν θέλεις να κάνεις το κούρεμα σου ακόμα πιο χαριτωμένο τότε μπορείς να κάνεις κι ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Τα curtain bangs αποτελούν ακόμα μια έξυπνη και χαριτωμένη λύση!

Κοντό καρέ blunt κούρεμα

Το καρέ είναι διαχρονικό και σικ, γι’ αυτό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα την ηλικίας τους. Ειδικά ένα blunt κοντό καρέ, είναι ότι πρέπει για να δείχνεις κομψή και φινετσάτη !

Κοντό καρέ με στρώσεις

Αν θέλεις ένα κούρεμα που κομψό και ταυτόχρονα σύγχρονο και μοντέρνο τότε ένα πολύ κοντό καρέ με στρώσεις είναι ότι πρέπει! Δοκίμασε να κουρέψεις το πίσω μέρος πολύ κοντό και να αφήνεις μια πιο μακριά φράντζα μπροστά. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Κούρεμα με φράντζα

Η φράντζα γενικά ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα, εκτός βέβαια αν έχεις μικρό μέτωπο. Απέφυγε να ταιριάξεις τη φράντζα με πολύ μακριά μαλλιά καθώς θα σου δίνει ένα αρκετά αυστηρό look.

Διαβάστε επίσης