Εντυπωσιακά διαχωριστικά κήπου!

Εντυπωσιακά διαχωριστικά κήπου!

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι πλησιάζει και τι είναι καλύτερο από το να βγεις στον κήπο ή το μπαλκόνι σου και να απολαύσεις τον ήλιο.

Όσο ειδυλλιακό κι αν ακούγεται υπάρχει ένα μείον σε όλο αυτό το σκηνικό και αυτό δεν είναι άλλο από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων. Για να εξασφαλίσεις λοιπόν την ιδιωτικότητά σου χρησιμοποίησε διαχωριστικά. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές σε όμορφα διαχωριστικά για όλα τα στυλ και για όλα τα γούστα που θα δώσουν χαρακτήρα στον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές εντυπωσιακές ιδέες ώστε να διακοσμήσεις τα βαρετά διαχωριστικά κήπου!

Αναρριχώμενα φυτά

Η πιο κλασική λύση για να διαχωρίσεις τον κήπο σου είναι να χρησιμοποιήσεις αναρριχώμενα φυτά! Φύτεψε διάφορα φυτά όπως ο κισσός, βουκαμβίλια ή γιασεμί που αναπτύσσονται γρήγορα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο φράχτης σου θα γεμίσει πρασινάδα και χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Καλαμωτή

Οι καλαμωτές αποτελούν μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση ώστε να μεταμορφώσεις τον κήπο σου και να του δώσεις μια πιο εξωτική διάθεση. Αν λοιπόν θες μια οικονομική και γρήγορη λύση οι καλαμωτές είναι αυτό που ψάχνεις!

Ξύλινο πάνελ

Διάλεξε ένα ξύλινο πάνελ στο ύψος που θέλεις και διακόσμησε το εσωτερικά με όμορφα φωτάκια ή φαναράκια που θα συνθέσουν ένα πολύ ρομαντικό το σκηνικό! Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις και στυλ στον κήπο σου και θα αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα!

Παλέτες

Χρησιμοποίησε παλέτες, βάζοντας τη μία δίπλα στην άλλη. Ολοκλήρωσε τη σύνθεση βάζοντας τις δικές σου πινελιές διακόσμησης βάφοντας τες ή φυτεύοντας φυτά και λουλούδια μέσα τους.

Δείτε ακόμα
Ζέστανε το σπίτι σου με.. ανεμιστήρα!

Παραβάν

Αν έχεις παλιά παραβάν που δε χρειάζεσαι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως διαχωριστικά. Είναι ίσως η πιο στιλάτη επιλογή για να διαχωρίσεις τον κήπο σου και φυσικά είναι μια πολύ οικονομική λύση!

Διαβάστε
ακόμα