Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένας οδηγός για αρχάριους για την αγορά πινέλων μακιγιάζ

Τα πινέλα μακιγιάζ είναι σχεδόν σαν επένδυση ζωής.

Αγόρασα μερικά πινέλα μακιγιάζ καλής ποιότητας με τον πρώτο μου μισθό πριν από περίπου 6 χρόνια, και με την κατάλληλη φροντίδα και καθαρισμό, εξακολουθούν να λειτουργούν τέλεια.

Οι βούρτσες καλής ποιότητας είναι μια ακριβή υπόθεση. Αλλά αφού σου κρατούν για μια αιωνιότητα, αξίζουν τον κόπο. Αλλά για να διασφαλίσετε ότι τα πινέλα του μακιγιάζ σας θα παραμείνουν ανέπαφα για χρόνια και θα προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κερδίσετε το χρήμα σας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε τη «μεγάλη επένδυση»…

Αξιολογήστε την ποιότητα μιας βούρτσας

Για να καταλάβετε εάν ένα πινέλο μακιγιάζ είναι καλής ποιότητας, τρίψτε το πάντα στο πίσω μέρος του χεριού σας για να δείτε αν οι τρίχες είναι απαλές ή τραχιές και γρατζουνιές. Στη συνέχεια, ενώ τρίβετε, προσέξτε εάν παρατηρήσετε ότι πέφτουν τρίχες. Αυτό θα καθορίσει τη μακροζωία της βούρτσας.

Ποιες τρίχες είναι καλύτερες

Για προϊόντα πούδρας, είναι καλύτερο να επιλέξετε φυσικές βούρτσες μαλλιών , καθώς αυτές οι τρίχες έχουν πετσάκια όπως ακριβώς τα αληθινά μαλλιά και κρατούν τη χρωστική ουσία αποφεύγοντας τη σπατάλη. Ωστόσο, για προϊόντα κρέμας και υγρών, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε είτε συνθετικές είτε βούρτσες διπλής τρίχας, καθώς δεν απορροφούν το προϊόν.

Ποια είναι τα πινέλα που πρέπει να έχει κανείς

Ένα πινέλο βάσης είναι κάτι που πρέπει να αγοράσει κάθε κορίτσι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι που έχει επίπεδη κορυφή. Kαθώς παρέχει καλύτερη εμπειρία ανάμειξης και δίνει στο δέρμα ένα λείο φινίρισμα. Στη συνέχεια, πρέπει κανείς να επενδύσει σε πινέλο ανάμειξης σκιών ματιών, πινέλο ρουζ, πινέλο concealer και πινέλο για highlighter.

Πώς να τα φροντίσετε για να διαρκέσουν

Για να διασφαλίσετε ότι τα πινέλα σας διαρκούν για χρόνια και χρόνια, η σωστή συντήρηση είναι το κλειδί. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα πινέλα μετά από κάθε χρήση χρησιμοποιώντας βρεφικό σαμπουάν και τα στεγνώνετε καλά. Αυτό θα αυξήσει τη μακροζωία της βούρτσας και θα βοηθήσει στη διατήρηση της αποτελεσματικότητάς της.

Διαβάστε επίσης